MLADI BUBNJAR PRONAĐEN MRTAV: Na telu mladića iz Prnjavora rana od metka

S. M.

10. 01. 2023. u 22:06

NEBOJŠA Vuković (22), bubnjar rok grupe "Deminutiv" iz Prnjavora, pronađen je mrtav na planini Ljubić kod Prnjavora.

МЛАДИ БУБЊАР ПРОНАЂЕН МРТАВ: На телу младића из Прњавора рана од метка

Nebojša Vuković, Foto "Fejsbuk"

Telo je zatečeno sa ranom od metka, a pored njega je pronađen pištolj, pa je naložena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Telo je pronađeno u ponedeljak oko 16 časova i nezvanične informacije ukazuju da se radi o samoubistvu, ali u toku je istraga kojom će se utvrditi sve okolnosti.

- Na planini Ljubić 9. januara oko 16 časova pronađeno je telo V. N. (22) iz Prnjavora. Pored tela je pronađeno i vatreno oružje - rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović. Ona kaže da je uviđaj izvršila dežurni tužilac OJT Banjaluka Sanja Guzina sa službenicima Policijske stanice Prnjavor.

- Radi utvđivanja tačnog uzroka i vremena smrti naložena je obdukcija tela, koja će biti obaljena u Zavodu za sudsku medicinu RS. Tužiteljka je naložila i da se preduzmu sve potrebne istražne mere i radnje kao i veštačenja, u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti - rekla je Maja Đaković Vidović. Vest o smrti Nebojše Vukovića potresla je Prnjavor. Njegovi prijatelji na društvenim mrežama opraštali su se od Neše, a tužna poruka objavljena je i na fejsbuk-stranici benda "Deminutiv":

- Naš nasmejani lider, naša najčupavija glava Prnjavora napustila nas je u svojoj 22. godini života. Ovaj trojac ostaje bez najdražeg ritma u svom životu, i srca im nastavljaju kucati u jednom, za našeg Nešu. Sviraj, anđele, na nekom lepšem mestu. Vole te tvoji deminutivčići! - stoji u poruci na "Fejsbuku".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!