U PUCNJAVI U BANJALUCI RANJEN "ŽESTOKI MOMAK": Član grupe Slaviše Ćuluma zadobio prostrelnu ranu, tražio da ga otpuste iz bolnice

S. M.

06. 06. 2022. u 19:22

U PUCNjAVI u banjalučkom naselju Starčevica, u nedelju uveče, ranjen je Dejan Kostić (32), zvani Dela.

У ПУЦЊАВИ У БАЊАЛУЦИ РАЊЕН ЖЕСТОКИ МОМАК: Члан групе Славише Ћулума задобио прострелну рану, тражио да га отпусте из болнице

Foto: O.M.

Nakon što je primio pomoć u UKC RS, Kostić je napustio bolnicu na lični zahtev. Dela je, inače, poznat kao jedan od "žešćih" banjalučkih momaka.

- Kolima hitne pomoći Doma zdravlja Banjaluka u UKC RS dovezen je pacijent D. K. Primljen je sa prostrelnom ranom leve natkolenice, hirurški je zbrinut - saopštili su iz UKC RS.

Inače, Kostić je odranije poznat policiji i ima bogat dosije. U žižu javnosti je dospeo pre dve godine kad je snimak na kojem fizički zlostavlja konobara u jednom ugostiteljskom objektu slao dalje. U ovom slučaju podignuta je optužnica zbog zlostavljanja, mučenja i neljudskog postupanja.

Kostić je ranije bio član grupe Slaviše Ćuluma, poznate po brojnim krivičnim delima. Odležao je pet godina zatvora zbog pokušaja ubistva Jovana Jošila 2010. Zajedno s njim za taj zločin su osuđeni Slaviša Ćulum, koji je ubijen u sačekuši prošle godine, i Dejan Čajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći