"HOĆEŠ LI DA TE UBIJEM?" Detalji horora u Prnjavoru, pištoljem pretukao gazdaricu i gošću kafića

N. ĐURIĆ

15. 12. 2021. u 13:52

POLICIJSKI službenici Policijske stanice Prnjavor u utorak su lišili slobode lice inicijala E. K. iz Prnjavora, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično delo "telesna povreda", kao i prekršaje iz oblasti zakona o javnom redu i miru i oružju i municiji, saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

ХОЋЕШ ЛИ ДА ТЕ УБИЈЕМ? Детаљи хорора у Прњавору, пиштољем претукао газдарицу и гошћу кафића

Foto: N. Đurić

Kako "Novosti" saznaju, uhapšen je Edin K. (43), koji je pijan fizički napao i naneo povrede vlasnici i gošći u jednom ugostiteljskom objektu, uz uvrede i pretnju pištoljem "da će ih pobiti".

Drama u ugostiteljskom objektu, u Ulici Đure Jakšića, dogodila se oko 10.30 časova, kada je vidno pijani Edin iz torbice izvadio pištolj i zapretio "da će sve pobiti".

- Edinu se prva na meti našla gošća kafića Samanta I. (20), u čije lice je uperio pištolj uz pitanje "da li hoće da je ubije i da će joj pucati u čelo" - kazuje izvor "Novosti" upućen u slučaj.

Nastavak je usledio kada je Sanja B. (35), vlasnica istoimenog kafića, pokušala da zaštiti gošću.

- Napasnik je uzvratio hvatanjem za vrat i davljenjem gazdarice. Potom se ponovo obrušio na Samantu koja je pokušala da je zaštiti. Zadao joj je rukom više udaraca po glavi i stomaku, zatim je uhvatio za glavu i više puta udario u zid - ispričali su akteri i očevici.

Edin je od vlasnice nasilno uzeo telefon kojim je u pomoć pokušala pozvati policiju, napustivši objekat uz pretnju "da će ih sve pobiti kad izađe iz zatvora".

Napadač je ubrzo uhapšen, a od njegove nevenčane supruge je predat, kako se ispostavilo, gasni pištolj, koji joj je u međuvremenu ustupio.

Kod Edina K. je utvrđeno prisustvo 2,31 promil alkohola u krvi, a o svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

BONUS VIDEO: ZAPLENA "TEŠKA" 240.OOO KM - Veliki uspeh carine i poreznika u Brčkom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati