DRAMA U BANJALUCI: Pretio da će zapaliti benzinsku pumpu, smešten na psihijatriju, gde je preminuo

O.M.

29. 11. 2021. u 12:10

BANjALUČANIN G. Đ. (48) preminuo je na Klinici za psihijatriju u kojoj je hospitalizovan nakon što je u banjalučkom naselju Obilićevo izazvao dramu preteći da će upaljačem zapaliti benzinsku pumpu.

ДРАМА У БАЊАЛУЦИ: Претио да ће запалити бензинску пумпу, смештен на психијатрију, где је преминуо

D.Pozderović

U PU Banjaluka navode da je policiji u 3.25 časova prijavljeno da muškarac preti da će zapaliti pumpu.

- Policijski službenici su izašli na lice mesta i utvrdili da se radi o G. Đ. iz Banjaluke. Dok su medicinski radnici pokušali da zbrinu navedeno lice, isto je dobilo epileptični napad, usled čega je zadobio povredu glave, te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeno u UKC RS - rekla je portparolka PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Ona kaže da su isti dan, oko sedam časova, radnici Klinike za psihijatriju prijavili da imaju problema sa G. Đ., koji ne želi da izađe iz sanitetskog vozila, te da im je potrebna pomoć policije.

- Po dolasku G. Đ. je fizički napao policajca, nakon čega je savladan. Zdravstveni radnici su ga medicinski zbrinuli, a oko 7.40 časova policiji je javljeno da je G. Đ. preminuo. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj - rekla je Mučibabićeva.

O celom slučaju obavešteno je Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, koje će odlučiti o daljim istražnim radnjama.

Prema nezvaničnim informacijama, G. Đ. je i ranije lečen na psihijatriji. Po dolasku na pumpu tražio je upaljač, da bi nedugo nakon toga sam s rafa uzeo četiri upaljača i radnicima rekao: „Pustite benzin, zapaliću sve”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju