DODIK: Borci najzaslužniji za odbranu Srpske

Novosti online

07. 11. 2021. u 17:17

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku Boračkoj organizaciji Republike Srpske povodom krsne slave - Mitrovdana, ističući da su borci ti koji imaju najveće zasluge u odbrani Republike Srpske i interesa srpskog naroda u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

ДОДИК: Борци најзаслужнији за одбрану Српске

Foto P. Milošević

- Ovo je još jedna od prilika da izrazimo priznanje i zahvalnost svim herojima koji su dali živote za Republiku Srpsku i ukažemo na važnost i značaj poboljšanja materijalnog statusa boraca, porodica poginulih boraca i ratnih-vojnih invalida. Dužnost i obaveza svih nas jeste da sistemski vodimo računa o svakom borcu, njihovim porodicama i potomcima - poručio je Dodik.

On je naglasio da njihova hrabrost, herojstvo i žrtva koju su podneli obavezuje sve u Republici Srpskoj da čuvaju i jačaju Republiku i da budu podrška porodicama poginulih boraca, ratnim-vojnim invalidima i demobilisanim borcima, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

- Sadašnje i buduće generacije nikada ne smeju da zaborave da su borci u proteklom ratu odbranili Republiku Srpsku i sačuvali srpski narod - poručio je srpski član Predsedništva BiH.

Boračka organizacija Republike Srpske proslaviće sutra krsnu slavu - Mitrovdan, a centralna proslava biće održana u Srpcu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: GDE JE SRPSKO BLAGO - Kakva je sudbina hiljada rukopisa, relikvija, ikona, umetničkih dela...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

VAŽNA VIDEO PORUKA: Da li znate čemu služi broj 0800 011 011 (VIDEO)