DOK se predstavnici Republike Srpske ograđuju od ratnohuškačke retorike i zalažu za traženje rešenja kojima bi se sačuvao mir u Bosni i Hercegovini, iz Federacije ponovo dolazi poruka o spremnosti na rat.

Komentari (8)

Solo

27.10.2021. 11:59

Izetbegovic opet hoce da se igra rata a zaboravio je kako je prosao 90-ih godina dok ga nisu spasli Ameri i ostali zapadni huskaci...da li on misli stvarno da ce Srbija da gleda inferiorno njen narod u nepravednoj borbi muslimanskih jedinica sa zapadnom podrskom protiv Srba u bosni a na kraju toga to bi pocelo da se preliva po Srbiji sa siptarima pa onda sa ustasama i na kraju sa milovim djeticima i ko zna gde bi to zavrsilo i sa kakvim ishodom svih tih huskaca i mrzitelja Srba.Mi smo spremni i jacamao svake godine bas zbog takvih alavih i malih napoleona koji prodaju sebe i svoju drzavu za $$$...

Munja

27.10.2021. 13:08

Бакире ти и имаш кога "бранити" у Српској, зато се твој бабо побринуо да осим пар појединаца који сви могу побећи таксијем из Бошњакистана - ту нема кога Срби да бране. Иначе, ако и дође то тога о чему сањаш, не заборави како сте се провели у својим славним биткама, тј. све сте губили осим када сте ишли иза Хрвата или НАТОа и забијали заставице, а после и њих одатле отерали. Али нешто не видим да вас Хрвати сада миришу.

Pero

28.10.2021. 22:13

Bosna: šta je dejtonski sporazum a šta je bonski. Pa ne verovatna ne disciplina. Ponašanje nemačke , britanije i amerike je van un-a i bezakonje. 30god. Ovi isti ugnjetavaju i drže narod u ropstvu. Divlja demokratija od ovih zemalja. Zavađaju

guest

29.10.2021. 14:39

Svi smo spremni braniti nase politicare da im djeca budu imala sutra sta za jesti a nama plate po 500,600 maraka i kredit da unucad otplacuje. Pitam se sta li su familije poginulih boraca dobile sa obje strane osim noz u ledja. Ko zeli rat dabogda mu bio u kuci, a ako dodje do toga istrijebit cemo sami sebe. Pa neka ameri i rusi naseljavaju balkan.