LEPA VEST IZ BIJELJINE: Sakupljen novac za Milenu Božić, hrabra devojka putuje na operaciju u Istanbul

B.Milošević

11. 10. 2021. u 16:49

MILENA Božić (30) iz Ostojićeva kod Bijeljine,kojoj je prošle godine traktorski kardan skinuo kompletan skalp,i istrgao mišiće čela i slepoočnica,nakon 400 dana pakla, brojnih operacija, i borbe sa samom sobom, prikupila je sredstva za operacije koje je čekaju u minhenskoj bolnici i Istanbulu.

ЛЕПА ВЕСТ ИЗ БИЈЕЉИНЕ: Сакупљен новац за Милену Божић, храбра девојка путује на операцију у Истанбул

Foto: Prihvatna arhiva

-Nakon što je generalni menadžer Košarkaškog kluba ,,Igokea'' Igor Dodik uplatio 50.000 maraka (25.000 evra) humanitarna misija je privedena kraju, i prikupljena je okvirna suma za brojne komplikovane operacije glave koje me očekuju. Molim Boga da ovaj prikupljeni novac bude dovoljan za sve što predstoji,priča Milena ovih dana,o čijoj hrabrosti su "Novosti" nedavno pisale.

Ona je zahvalna svim dobrim ljudima, koji su pomogli da načini prvi korak ka svom konačnom ozdravljenju.

-Hvala Igoru Dodiku,koji je pored uplaćene sume,ponudio i svaku drugu pomoć koja mi bude trebala,hvala Draganu Bajiću, košarkaškom treneru,hvala mojoj Bijeljini,gradonačelniku,komšijama,medijima i sveštenicima moje parohije,zahvaljuje Milena,koju uskoro očekuje odlazak na operaciju u minhensku bolnicu.

-Neka sve one,koji su na bilo koji način bili uz mene,prati Božji blagoslov,a do kraja godine,trebalo bi da završim sve operacije,puna optimizma,završava semberska heroina, Milena Božić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

NAŠI HEROJI: Intervju sa doktorkom iz kovid ambulante

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)