POMAŽU MILENINO LEČENJE: Učesnici studentske žurke u Bijeljini prikupili 5.000 KM

V. M.

27. 09. 2021. u 06:08

NA humanitarnoj studentskoj zabavi za pomoć Mileni Božić (31) iz Bijeljine, devojci kojoj je u septembru prošle godine mašina povukla kosu i skinula ceo skalp glave, prikupljeno je 4.890 KM, izjavio je Miloš Kolović, student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i inicijator akcije.

ПОМАЖУ МИЛЕНИНО ЛЕЧЕЊЕ: Учесници студентске журке у Бијељини прикупили 5.000 КМ

Foto V. Mitrić

- Moje kolege studenti i ja smo zahvalni svima koji su se pojavili na druženju i pružili pomoć našoj sugrađanki. Pokazali smo jedinstvo i humanost, organizovali lepo druženje, ali najvažnije je da smo uspeli koliko-toliko finansijski da učestvujemo u onome što očekuje Milenu u daljoj borbi, a to su operacije i lečenje u inostranstvu. Novac je uplaćen, a ovim putem pozivam sve ljude dobre volje da nastavimo sa donacijama, jer bitka još nije gotova - istakao je Kolović.

Milena do sada je imala nekoliko operacija, a za njeno lečenje u inostranstvu potrebno je oko 100.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima