OHRABRUJUĆE VESTI IZ REPUBLIKE SRPSKE: Direktor Doma zdravlja u Loparima poručio da je sve veći broj zainteresovanih za vakcinaciju

V.Mitrić

09. 09. 2021. u 16:19

U DOMU zdravlja Lopare je vakcinu protiv virusa primilo 2.400 lica, a u posljednjih 15 dana raste broj zainteresovanih za vakcinaciju - rekao je direktor ove zdravstvene ustanove Želimir Nešković.

ОХРАБРУЈУЋЕ ВЕСТИ ИЗ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Директор Дома здравља у Лопарима поручио да је све већи број заинтересованих за вакцинацију

FOTO: V.Mitrić

On  je dodao da je u Loparama revakcinisano 2.000 građana. 

- Imamo informaciju iz bijeljinske bolnice da se epidemiološka situacija pogoršava i u skladu s tim se organuzuje sastanak o ovoj temi sa predstavnicima zdravstvenih ustanova u regiji - naveo je Nešković.

Prema njegovim rečima, izuzetno je važno da se građani u što većem broju vakcinišu i time se zaštite od virusa korona.

Nešković kaže da je u Loparama 18 lica zaraženo virusom korona, a 48 ih je pod epidemiološkim nadzorom.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)