DIVNO U GRADU SPORTA: Olivera Jevtić na prijemu kod načelnika Ugljevika Vasilija Perića

V.Mitrić

21. 08. 2021. u 15:21

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić upriličio je prijem za proslavljenu srpsku atletičarku Oliveru Jevtić koja učestvovala na Atletskoj uličnoj trci u Ugljeviku.

ДИВНО У ГРАДУ СПОРТА: Оливера Јевтић на пријему код начелника Угљевика Василија Перића

Foto: V.Mitrić

Olivera Jevtić rekla da joj je čast što je učestvovala u trci u Ugljeviku za koju je procenila da je dobro trasirana, brza i da se na njoj postižu odlički rezultati, a posebno jer joj je to bila provera pred prvenstvo Balkana na kom učestvuje 12. septembra.

 -Volim da dođem u Ugljevik, i tu su moji prijatelji koji me podržavaju - istakla je Jevtićeva.

Foto: V.Mitrić

 

Perić je izrazio zadovoljstvo jer je Ugljevik domaćin sportskoj manifestaciji koja znači deci i mladim generacijama.

- Na trci je bilo 200 učesnika dece različitih uzrasta,  a takođe i 200 učesnika u seniorskoj konkurenciji – kaže Perić.

- Važno je održavati zdrav život, podržavati mlade, pogotovu u ovom vremenu jer je veoma značajno za fizički razvoj i razvoj uma naših mladih. Zahvalan sam organizatoru Mladenu Stevanoviću, kao i Oliveri Jevtić, a Ugljevik će na ovaj način pokazati svoje najlepše lice.

Na prijemu zajedno sa Oliverom Jevtić bio je i organizator šeste Atletske ulične trke Mladen Stevanović iz Ugljevika koji je osvojio prvo mesto Ultramaraton na distanci od 50 kilometara, time postao državni prvak i ostvario kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje se održava sledeće godine.

- Prva Atletska ulična trka održana je 2015 godine kada smo odlučili da pružimo svu ljubav, energiju i znanje i organizujemo manifestaciju koja promoviše sport, prijateljstvo, porodične vrednosti, druženje i rekreaciju - rekao je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna