PDP DOBIO POJAČANJE: Nosilac Ordena Miloša Obilića Zoran Mandić poverenik u Foči

S. M.

13. 08. 2021. u 02:00

PREDSEDNIK PDP Branislav Borenović predstavio je novog poverenika za Opštinski odbor PDP Foča, Zorana Mandića.

ПДП ДОБИО ПОЈАЧАЊЕ: Носилац Ордена Милоша Обилића Зоран Мандић повереник у Фочи

Foto: PDP

Mandić je nekadašnji načelnik Centra javne bezbednosti Foča, CJB Istočno Sarajevo i načelnik Uprave kriminalističke policije Republike Srpske.

– Gospodin Mandić je odlučio da se, nakon penzionisanja u policiji, nastavi boriti protiv negativnih pojava u društvu aktivnim učešćem u politici. Drago mi je što je čovek impresivne biografije, nosilac Ordena Miloša Obilića i neko u čijem su mandatu načelnika CJB Istočno Sarajevo razbijani najozbiljniji kriminalni klanovi, a njihove vođe pohapšene, izabrao baš PDP kao stranku u kojoj će početi svoj politički angažman, rekao je Borenović.

On je istakao da će Mandić, kao čovek koji je čitav život posvetio borbi protiv organizovanog kriminala, mnogo doprineti timu PDP sa kojim deli isti cilj: pravedno društvo u kojem zakon važi jednako za sve.

Zoran Mandić se zahvalio na ukazanom poverenju.

– Dobro sam upućen i znam da je PDP stranka koja ne koketira s kriminalcima, stranka normalnih ljudi koji vole svoj kraj i svoju Republiku i diele sudbinu i život svojih komšija. Želim da stvorimo političku klimu koja će mojim kolegama u Policiji Republike Srpske, ogromnoj većini čestitih, normalnih ljudi, kako običnih policajaca, tako inspektora i rukovodilaca, pomoći da efikasno rade svoj posao bez političkih pritisaka i ograničenja, da se izborimo za normalnu, pravno uređenu, prosperitetnu Republiku Srpsku.rekao je Mandić.

On je rekao da je jedan od ciljeva njegovog političkog delovanja zaustavljanje odlaska stanovništva, jer, kako kaže, sada svedočimo da je jedan istorijski regionalni centar poput Foče sveden na 18.000 stanovnika.

– Delimo istu viziju i zato za mene nije bilo dileme da je PDP stranka u kojoj mogu dati svoj najbolji doprinos da moja Foča i moja Stara Hercegovina krenu putem preporoda. Ja sam spreman da se stavim na čelo svima u ovom kraju koji žele pošten i normalan život, a takvih je ogromna većina. Idemo bez straha do pobede i jedne bolje Foče i Republike Srpske, istakao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi