UHAPŠEN NEBOJŠA LUKIĆ: U Banjaluci priveden visoki funkcioner Socijalističke partije

S.M.

27. 07. 2021. u 18:24

PRIPADNICI MUP RS uhapsili su danas u Banjaluci Nebojšu Lukića, visokog funkcionera Socijalističke partije, a pored Lukića u istoj akciji su uhapšena braća Miroslav i Radomir Milanović iz Bijljine, saznaju "Novosti".

УХАПШЕН НЕБОЈША ЛУКИЋ: У Бањалуци приведен високи функционер Социјалистичке партије

Foto: RTRS

Kako je saopšteno iz MUP RS, tri lica su uhapšena zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj, učinili iznudu i trgovali uticajem.

- Policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su lišili slobode tri lica N.L. iz Doboja i P.M. i M.M. iz Bijeljine - naveli su iz MUP-a RS.

Dodaju da se pomenute aktivnosti Uprave kriminalističke policije realizuju uz nadzor Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odelenja za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni Lukić koji je potpredsednik GO SP u Doboju radi u Odelenju za implementaciju međunarodnih projekta u Fondu za zaštitu životne sredine gde je na čelu takođe kadar SP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)