DECA NAM SE RAĐALA! Održana Konferencija beba, Nikola koji je rođen pre 11 dana izabran za predsednika (FOTO)

V. Mitrić

05. 07. 2021. u 19:07

U OPŠTINI Lopare danas je održana peta Konferencija beba na kojoj je učestvovalo 70 beba i mališana iz ove majevičke opštine.

ДЕЦА НАМ СЕ РАЂАЛА! Одржана Конференција беба, Никола који је рођен пре 11 дана изабран за председника (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Na ovoj manifestaciji titulu predsednika Konferencije beba ponela je najmlađa beba, Nikola Tešić, koji je rođen pre 11 dana. Za potpredsednika je izabrana devojčica Katarina Kerović, rođena 27. juna 2019. godine, koja je najstarija učesnica ovog okupljanja, a nagradu je dobila i Nikolina Bošković beba koja ima četvoro braće i sestara.

Foto: V. Mitrić

Želimir Nešković, otac šestomesečnog Vuka, učesnika današnje konferencije, naglasio je da je ovo najlepša manifestacija u Loparama u kojoj sve vri od dece i beba.

- Deca nam se rađala, i da svim naši domovi budu ispunjeni kolevkama i decom - poželeo je Nešković koji je i direktor lokalnog Doma zdravlja.

Predsednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić rekao je da su u Loparama u protekloj i ovoj kalendarskoj godini rođene 53 bebe.

- Svako novorođeno dete novčano podržavamo a to ćemo činiti i u narednom periodu jer su deca naše najveće blago - rekao  je Ristić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna