OBOREN TEMPERATURNI REKORD ZA JUN: U Banjaluci izmereno neverovatnih - 39,3 stepena, a ekstremne vrućine se očekuju i u petak!

Tanjug

25. 06. 2021. u 00:12

U Banjaluci je danas oboren temperaturni rekord za mesec jun, pošto se živa na termometru popela na 39,3 stepena.

ОБОРЕН ТЕМПЕРАТУРНИ РЕКОРД ЗА ЈУН: У Бањалуци измерено невероватних - 39,3 степена, а екстремне врућине се очекују и у петак!

Foto: Grad Banjaluka

Visoke temperature očekuju se i sutra.

Osim ekstremne vrućine širom Republike Srpske, danas su bile i vremenske nepogode praćene grmljavinom, kišom i gradom u Milićima i Doboju, prenosi RTRS.

U delovima opštine Milići došlo je i do prekida u snabdevanju električnom energijom, a u Doboju do usporenog saobraćanja zbog velike količine vode na kolovozu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!