UŽASNA SMRT KOD DERVENTE: Na ženu se srušio krov kuće u plamenu

N. ĐURIĆ

22. 06. 2021. u 15:59

SEDAMDESETDVOGODIŠNjA Bosiljka S. (72) smrtno je stradala u požaru u porodičnoj kući u derventskom naselju Velika Sočanica, saznaju „Novosti.

УЖАСНА СМРТ КОД ДЕРВЕНТЕ: На жену се срушио кров куће у пламену

Foto: N. ĐURIĆ

Kako se pretpostavlja, žena je stradala od posledica vatre i dima, odnosno vatrene buktinje u koju se kuća pretvorila, ali i stropoštalog izgorelog krova.

Bosiljka je sama živela u svom domu, koji je iz još neutvrđenih razloga zahvatila vatra. To je jutros (utorak), u 8.40 prijavila kćerka, sa zebnjom da se u kući nalazi njena majka. To se, nažalost, i obistinilo.

-U ovom požaru lice inicijala B.S. koje se nalazilo u kući je smrtno stradalo dok je kuća u potpunosti izgorela-saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nedugo po  izbijanju požara pristigli su derventski vatrogasci koji su suzbili vatru, ali ženi nije bilo spasa.

– Reč je o kući bez betonske ploče, tako da je krovna konstrukcija pala u samu unutrašnjost objekta i tom prilikom nepoznato lice koje se nalazilo u objektu je smrtno stradalo-naveli su iz Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa.

Dragana Kerkez, portparol PU Doboj, rekla je za „Novosti“, da je „lice mjesta  obezbeđeno, a uviđaj se nastavlja i sutra, odnosno u sredu“.

- Očekujemo izlazak na mesto nesreće i dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Doboj, kao i da će, najverovatnije biti izvršena obdukcija tela nastradale, kako bi se, uz ostale dokaze, utvrdio tačan uzrok njenog stradanja i izbijanja požara-rekla nam je Kerkezova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista