OŠTRO REAGOVANJE IZ DODIKOVOG KABINETA: Sarajevu se "priviđa" NATO

S. M.

17. 06. 2021. u 22:36

POJEDINI sarajevski mediji iz Federacije BiH proglasili su da je potpisana deklaraciju na samitu u Turskoj integracioni put BIH u NATO, a to je odmah demantovano iz Kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika.

ОШТРО РЕАГОВАЊЕ ИЗ ДОДИКОВОГ КАБИНЕТА: Сарајеву се привиђа НАТО

Foto: D. Pozderović

Iz kabineta srpskog člana  je rečeno da dezinformacije u vezi sa  deklaracijom usvojenom na samitu u Antaliji predstavljaju još jedan u nizu pokušaja sarajevskih medija i političkog Sarajeva da se putem falsifikata istine i istinom falsifikata javnom mnjenju podmetne laž o odnosu Milorada Dodika prema NATO.

- Nikakav potpis na bilo kakav dokument o integraciji BiH u NATO Milorad Dodik nikad nije potpisao, pa ni na današnjem zasjedanju SEECEP u Turskoj. Očigledno je da su mediji iz FBiH, koji su objavili ovu notornu laž, po ko zna koji put pokazali da kod njih istina curi kao voda kroz rešeto te da su majstori neistina i pamfleta - naglasili su u Kabinetu srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)