PRNJAVOR NA METI "NEOBIČNOG" SERIJSKOG LOPOVA: Serija provala , izdala ga "lopovska sreća"

N. Đurić

31. 05. 2021. u 15:55

POLICIJA traga za nekim „čudnim“ lopovom koji je pod zaštitom mraka proteklog vikenda izvršio seriju provala u ugostiteljskim i poslovnim objektima, za šta se Okružno javno tužilaštvo izjasnilo da je reč o krivičnim delima „teška krađa“.

ПРЊАВОР НА МЕТИ НЕОБИЧНОГ СЕРИЈСКОГ ЛОПОВА: Серија провала , издала га лоповска срећа

Foto: N. Đurić

Međutim, kako „Novosti“ saznaju, mada su iza njega ostala razvaljena ili oštećena četvora vrata lopov se izgubio sa vrlo mršavim plenom. U džep je strpao tek nepunih stotinjak maraka.

Foto: N. Đurić

Vlasnik kafe bara provaljenih ulaznih vrata, u Ulici Vladike Platona, prijavio je policiji da mu je lopov, u noći između subote i nedelje, sa šanka ukrao novčanika sa 83 marke. Potom je nasilno otvorio i oštetio aparat Pikado iz kog nije ništa odneo.

Na meti nepoznatog lopova našli su se potom obližnja knjižara i igraonica.

- Međutim, osim što je oštetio ulazna vrata, lopov se jednostavno nije usudio ili nije želeo da upadne u knjižaru i igraonicu - kazuje naš izvor.

Lopov je, barem po dosadašnjim prijavama policiji, svoj pohod pod zaštitom mraka, tačnije u ranu zoru, okončao u ulici Magistralni put. Na udaru se našlo preduzeće, odnosno radnja za prodaju auto delova. Prvo je podesnim predmetom okrenuo kameru video nadzora na drugu stranu, a potom takođe istim alatom provalio vrata i upao u radnju.

- U toj radnji izvršio je totalnu premetačinu, ali vlasnik sem toga, nije uočio i prijavio da je bilo šta ukrao. Očito je da je provalnika prvenstveno zanimao keš i da nije bio spreman da gradom nosi ukradene flaše, knjige ili auto delove. Međutim, u ovom pohodu i pored četiri obijena objekta bio je prilično „mršave lopovske sreće“, ali je i provalu u radnju auto delova tužilac okvalifikovao krivičnim delom teške krađe - kazuje izvor „Novosti“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)