DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U ŠIPOVU: Osumnjičen da je iskasapio ženu - prvo popio piće, pa se prijavio policiji

Novosti online

30. 05. 2021. u 14:35

DRAGAN Trkulja (61) uhapšen je zbog sumnje da je jutros udarcima sekirom ubio svoju suprugu Snežanu (57) u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu, potvrđeno je za Srpskainfo.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У ШИПОВУ: Осумњичен да је искасапио жену - прво попио пиће, па се пријавио полицији

Foto: B. S.

Nakon saslušanja u policiji, on će biti predat u dalju nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli za Srpskainfo da je nakon prijave dežurni tužilac Hana Vranješević izašla na lice mesta i zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo obavila uviđaj.

– Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mere i radnje, kao i veštačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog dela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpke u Banjaluci – pojasnili su u Tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio u dnevnom boravku.

– Nakon što je ubio suprugu udarcima sekirom, on je prvo otišao na benzinsku pumpu gde je popio piće, a zatim je došao u Policijsku stanicu Šipovo i predao se policiji i ispričao šta je uradio. On se nije opirao i odmah je uhapšen, a kada je policija izašla na lice mesta pronašla je i sekiru sa kojom je počinjen zločin – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Danas ni iz policiji, ni iz tužilaštva nisu saopštili šta bi mogao biti motiv ovog ubistva, a ni njihovi sugrađani takođe nisu znali šta se dogodilo sa supružnicima Trkulja.

– Dugo godina poznajem Dragana i nije mi jasno šta se desilo, da on ubije suprugu. Znam da je on imao nekih zdravstvenih problema, ali nikada nisam čuo da su imali neke veće sukobe u braku. Znam da su njih dvoje cepali i slagali drva, te da imaju četvoro odrasle dece – rekao je jedan od meštana Šipova.

On je dodao da su svi ostali šokirani kada su čuli za zločin.

(Srpska info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)