SAMO TRI SASTOJKA: Za najfinije puslice
TOLIKO jednostavna i toliko slavna, puslica je fini slatki zalogaj koji se divno slaže sa kremovima i sladoledom.
Foto: Jutjub/Printskrin/ Recepttura
Poslužite ih uz sladoled ili seckano voće.
Sastojci:
* belanca, 4
* šećer, 200 g
* so, prstohvat
Priprema:
Umutite belanca sa prstohvatom soli dok ne dobijete čvrst sneg, zatim postepeno dodajte šećer i nastavite da mutite dok ne postane sjajno.
Kašikom vadite puslice na papir za pečenje i pecite, tj. sušite puslice na 100 stepeni oko 90 do 120 minuta. Naravno, biće lepše ako smesu stavite u dresir kesu sa zvezdastim nastavkom.
Od veličine puslica zavisiće i vreme pečenja, pa proveravajte rernu ako su puslice male.
Prijatno!
(Super recepti/Žena)
Preporučujemo
MOKA PUSLICE: Kafa im daje posebnu draž, a pojedu se u jednom zalogaju
27. 01. 2025. u 13:00Novosti online
BANANA TART: Kremast i osvežavajući - bićete oduševljeni ukusom!
13. 07. 2025. u 14:32
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ĐAK NASMEJAO SRBIJU: Evo kako je na kontrolnom odgovorio na pitanje o nazivu naše HIMNE: "Detetu bih dao DESETKU"
GREŠKE iz školskih svezaka ponekad umeju da izmame najšire osmehe, što potvrđuje i situacija u kojoj se našao jedan mališana iz Srbije. Sve je počelo kada je njegova mama na internetu podelila njegove odgovore sa kontrolnog zadatka iz predmeta Svet oko nas. Jedan od njih oduševio je korisnike društvenih mreža.
05. 12. 2025. u 11:27
Komentari (0)