HLEB SA PARADAJZOM - ČUVENO ŠPANSKO JELO: Brzo se pravi, ne košta puno, a odlično je i ako postite

Новости онлине

22. 03. 2025. u 07:00

Španci su poznati po tome da imaju 2 doručka. Kada ustanu prvo jedu ćurose sa toplom čokoladom, ali to može i da se preskoči.

ХЛЕБ СА ПАРАДАЈЗОМ - ЧУВЕНО ШПАНСКО ЈЕЛО: Брзо се прави, не кошта пуно, а одлично је и ако постите

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 kriška hleba 
  • maslinovo ulje 
  • 1 paradajz
  • 1 čen belog luka

Priprema:

Na maslinovom ulju propržite parče hleba sa obe strane dok ne porumeni. Pređite preko hleba sa sirovim čeno belog luka (presecite ga na pola). Narendati paradajz. Dodajte malo maslinovog ulja i morsku so. Probajte i dodajte još maslinovog ulja/soli ako je potrebno.  Kašikom stavite smesu od paradajza na hleb.

(stvarukusa)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

Završio glumu, pa radio na mešalici, rat ga udaljio od ljubavi - životni put Jova Maksića

DETINjSTVO glumca Jova Maksića oblikovalo se u maloj seoskoj sredini podno Dinare, u selu Plavno kod Knina, gde je porodica živela zbog očevog svešteničkog službovanja. Rani period života opisuje kao vreme potpune slobode i radosti, kada je gotovo čitavo selo bilo prostor za igru i maštarije. U takvoj atmosferi formirala se njegova emotivna struktura — vezanost za zajednicu, toplina porodičnih odnosa i zahvalnost za jednostavne stvari.

07. 12. 2025. u 11:41

Komentari (0)

DR NOVOSTI: Zašto je transplantacija obrva toliko popularna među ženskom populacijom?