Domaćice često nemaju mnogo ideja šta da naprave za doručak ili večeru i zadovolje ukućane.
Povezane vesti
KIFLICE MEKANE KAO DUŠA: Dva trika za pecivo koje će vas oduševiti
Kod kiflica je najvažnije da budu ukusne, mekane i da ih ima mnogo, kako bi zadovoljila nepca svih ukućana, ali i kako bi ostao koji komad za narednih dan ili dva.
28. 04. 2024. u 07:00
USKRŠNJE PECIVO U OBLIKU ŠARGAREPE: Ukućani neće odoleti ukusu, odmah će nestati sa trpeze
Mi vam predlažemo da za svečnu uskršnju trpezu poslužite pecivo u obliku šargarepe koje mogu da naprave i početnici u kuhinji.
02. 05. 2024. u 07:00
DOMAĆE KIFLE PUNJENE SVEŽIM VOĆEM: Mekane i mirisne
Napravite mekane kifle punjene voćem koje možete da jedete i za doručak, večeru, ali i kao užinu. Ono što je bitno jeste da lepo umesite testo kako bi kifle bile mekane.
22. 04. 2024. u 07:00
ŽU-ŽU PUNJEN SIROM I SPANAĆEM: Popularno pecivo na malo drugačiji način
Za doručak ili večeru napravite punjeni žu-žu koji se peče samo 15 minuta. Da biste napravili ovako ukusan žu-žu potrebano je da lisnato testo napunite smesom od spanaća i sira.
20. 04. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
MAFINI SA KOKOSOM I ČOKOLADOM: Omiljeni dezert svakog deteta
Gotovi su za 20 minuta i garantujemo da ukusnije mafine skoro niste probali .
18. 05. 2024. u 18:25
SAVRŠEN KOLAČ SA KAJSIJAMA I ORASIMA: Jednostavna a preukusna poslastica
Voćni kolač kome ćete se vraćati.
18. 05. 2024. u 13:32
DOMAĆI RATLUK OD LEŠNIKA: Videćete da je ukusniji nego kupovni
Poslastica sa lešnikom da vam ulepša jutarnju kafu. Videćete da je ukusniji nego kupovni.
18. 05. 2024. u 11:00
SARMICE OD BLITVE: Tako sočne da se tope pri svakom zalogaju
Iskoristite sezonu zeleniša na najbolji način. Blitva je niskokalorično povrće sa visokim sadržajem magnezijuma, gvožđa, kalijuma i vitamina A, C i K, veoma je hranjiva, što je čini savršenom namirnicom ne samo za vaše zdravlje, već i za ukusan obrok.
18. 05. 2024. u 09:00
BAUNTI TART: Kolač sa kokosom pravi se za 10 minuta i jede se bez griže savesti
Da napravite ovaj kolač biće vam potreban samo blender, ne peče se i sprema se veoma brzo i lako, a koriste se zdrave namirnice, prema tome možete uživati u degustaciji bez mnogo muke i griže savesti.
18. 05. 2024. u 08:00
Komentari (0)