Važan aspekt za dobar kakao krem je upravo izbor sastojaka. Koristite kvalitetan puter sa visokim procentom masti, jer igra važnu ulogu za teksturu krema. Potrebno je da koristite i kakao prah sa više od 55% kakao mase. Ovo je važno i za ukus, ali i za boju krema.
Potaž od cvekle izuzetno je zdrav, a potrebno vam je svega nekoliko sastojaka. Nijedno povrće nema toliku količinu vitamina i minerala kao cvekla, koji izuzetno povoljno utiču na celokupan organizam. Iako se na našoj trpezi najčešće konzumira kao zimnica, daleko je zdravija i korisnija da se jede sveža.
Limunada je mnogima omiljeno letnje piće, osvežava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod celog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromenjen.
Crna limunada će očistiti telo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol.
Komentari (0)