IZRAELSKI LOVCI POLETELI KA GAZI: Apokaliptične scene na ulicama Tel Aviva, vozila u plamenu, ima mrtvih i ranjenih! (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 23:21

PALESTINSKA organizacija Hamas večeras je ispunila svoju pretnju da će napasti najveći grad u Izraelu Tel Aviv, koji je večeras zasut sa stotinama raketa.

ИЗРАЕЛСКИ ЛОВЦИ ПОЛЕТЕЛИ КА ГАЗИ: Апокалиптичне сцене на улицама Тел Авива, возила у пламену, има мртвих и рањених!  (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Uzbuna za raketni napad data je za sve gradove na zapadu Izraela, kao i u centralnom delu zemlje.Zapravo ne postoji grad koji nije zastu raketama M-230 dometa do 150 kilometara, a koje Hamas ispaljuje iz Gaze.

Osim u Tel Avivu najteža situacija je u Ašeklonu uz samu granicu sa Gazom, a pod udar došlo je mesto Rišon Le Cion koje se nalazi na nekih osam kilometara južno od Tel Aviva i pripada administrativnom okrugu Gush Dan.

Ministarstvo spoljnih poslova Izraela objavilo je snimak iz ovog mesta na koje je palo nekoliko Hamasovih raketa koje su napravile pustoš u ovom gradu.

Na snimku se vide gomile spaljenih vozila na ulici. Prema poslednjim informacijama u napadu je ubijena jedna žena, a nekoliko meštana je ranjeno.

Raketni napad se i dalje odvija uz povremene pauze, a prema poslednjim informacijama 69 skvadron opremljen lovcima F-15I i F-16I iz avio baze Nevatim poleteli su u napad na ciljeve u Gazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)