IZRAELSKA VOJSKA UZVRATILA HAMASU: Raketirana Gaza, broje se mrtvi - poginuo i komandant

Novosti onlajn

10. 05. 2021. u 19:08

PALESTINSKO ministarstvo zdravlja saopštilo je da je devetoro poginulo u pojasu Gaze tokom izraelskog napada. Prema navodima palestinskih medija, među poginulima je i troje dece.

ИЗРАЕЛСКА ВОЈСКА УЗВРАТИЛА ХАМАСУ: Ракетирана Газа, броје се мртви - погинуо и командант

Foto: Printskrin

Izraelska vojska potvrdila je raketni napad na pojas Gaze, i da su u tom napadu poginula tri pripadnika Hamasa, objavio je „Harec“ .

Kako prenosi „Jerusalim post“, među ubijenim članovima Hamasa je i jedan od komandanata, koji je bio cilj izraelske vojske.

Palestinska organizacija "Hamas", prethodno je raketirala Jerusalim nakon isteka ultimatuma upućenog izraelskoj vladi da povuče bezbednosne snage iz kruga džamije Al Aksa. Nakon raketiranja Jerusalima, evakuisan je izraelski parlament, a duž granice sa Gazom, Izrael je pojačao snage.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)