POMIRILI SE VILIJAM I HARI? Prinčevi zajedno napustili pogrebnu ceremoniju (FOTO)

Novosti online

17. 04. 2021. u 18:07

NAKON što su trubači kraljevskih marinaca odsvirali poslednji pozdrav, a kovčeg vojvode od Edinburga smešten u kriptu kapele Svetog Đorđa u Vindžoru, mediji su snimili prinčeve Harija i Vilijama kako zajedno odlaze sa službe.

ПОМИРИЛИ СЕ ВИЛИЈАМ И ХАРИ? Принчеви заједно напустили погребну церемонију (ФОТО)

Foto: Printskrin/BiBiSi

Prinčevi su tokom službe sedeli odvojeno u kapeli, Vilijam je sa suprugom Kejt bio na jednoj strani kapele, a Hari, sam na drugoj.

Braća su navodno svoje nesuglasice ostavili po strani za sahranu svog dede,  vojvode od Edinburga. Hari je "uhvaćen" kako posle službe, kojoj nije prisustvovala njegova supruga Megan jer je u poodmakloj trudnoći, priča sa Vilijamom i Kejt Midlton.

Sahrana princa Filipa prvi je susret dvojice braće posle šokantnog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri, u kome su optužili kraljevsku porodicu za rasizam i nedostatak empatije.

Odnosi dvojice braće zategnuti su već neko vreme, još od kada je Hari napustio Britaniju i svoje dužnosti u kraljevskoj porodici, dok je njegova supruga kritikovala Kejt Midlton.

Dok je kovčeg sa Filipovim telom prebacivan iz zamka u kapelu, braća su hodala iza kovčega odvojeno, sa rođakom Piterom Filipsom koji je služio kao "tampon zona", iako je on usporio malo kako bi dao priliku dvojici braće da hodaju u istoj liniji.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ne lupajte

17.04.2021. 18:57

...koji je služio kao "tampon zona".... On je najstariji unuk preminulog princa pa je stajao u sredini braće, ne kao "tampon zona" nego da se ne oseća odbačenim. Nisu Vilijam i Hari balkanski primitivci da bi se u ovoj situaciji svađali!