TAJANSTVENI TVIT ILONA MASKA "ZAPALIO" DRUŠTVENE MREŽE: Da li je u pitanju hvalisanje ili će ekscentrični milijarder promeniti istoriju

Novosti online

10. 04. 2021. u 20:07

NE PROĐE ni jedna nedelja a da Ilon Mask svojim izjavama ne zapali društvene mreže. Samo ove nedelje zbunio je korisnike mreže svojim preokretom u stavu o efikasnosti vakcina i tvrdio da je vanzemaljac.

ТАЈАНСТВЕНИ ТВИТ ИЛОНА МАСКА ЗАПАЛИО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Да ли је у питању хвалисање или ће ексцентрични милијардер променити историју

Foto EPA

Sada je korisnike oduševio nakon objavljivanja izjave o predstojećoj svemirskoj misiji na Mesec.

- Idem na Mesec uskoro... - napisao je Mask na svom tviter nalogu.

Maskova kompanija „Spejs Iks“ trenutno radi na svemirskom brodu sledeće generacije za koji se očekuje da će dramatično smanjiti troškove letenja u svemir i pojednostaviti svemirska putovanja. „Spejs Iks“ je ranije objavila da planira da prve svemirske turiste pošalje na Mesec 2022. godine.

Mnogi korisnici su pohvalili Maska zbog pojednostavljenja putovanja u svemir i izrazili nadu da će on sam ostati na Zemlji jer je previše vredan za čovečanstvo.

Drugi tvrde da Mask jednostavno kreira neku obmanu ili da sve što tvrdi zapravo znači nešto drugo.

Izjava tehnološkog stručnjaka dolazi dan nakon što je predstavio ambiciozan projekat kojim se ljudima omogućava da koriste pametne uređaje koristeći samo svoju moždanu aktivnost.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)