TAKER UDARIO NA BILA GEJTSA: On nije Bog, pa da zamrači sunce - svet nije njegovo dvorište u Sijetlu! (VIDEO)

Novosti online

10. 04. 2021. u 11:21

VODITELJ Foks NJuza Taker Karlson komentarisao je u svojoj emisiji planirani eksperiment Bila Gejtsa odbijanja sunčevih zraka.

ТАКЕР УДАРИО НА БИЛА ГЕЈТСА: Он није Бог, па да замрачи сунце - свет није његово двориште у Сијетлу! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Foks NJuz

- Bil Gejts misli da je Bog, da kontroliše Sunčev sistem. Želi da odbija sunčeve zrake i tako spreči globalno zagrevanje - rekao je Taker i ironično rekao da "to nije rizično". 

Voditelj je upozorio da bi posledice ovakvog eksperimenta mogle biti katastrofalne za ceo scet. 

- Bil Gejts nije Bog. Bil Gejts je neki čudni, društveno neprijatni bogati lik koji živi u Sijetlu. On ne poseduje planetu Zemlju, ali menja planetu Zemlju samovoljno. Ovo nije samo iznad njegovog dvorišta u Sijetlu, ovo je iznad vašeg dvorišta i naših okeana i cele planete zemlje. Prema "Forbsu", Frenk Kuč je glavni istraživač projekta i citiram "ne zna kakvi će rezultati biti". Hajde da eksperimentišemo sa svetom i da vidimo šta će se desiti - objasnio je Taker u svom stilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Goran

10.04.2021. 13:44

Već sam pisao o ovome tamo gde smanji temperaturu za stepen u ledenim predelima će za 30. Šta Rusi rade nadam se da im služba ne spava...

Mina

10.04.2021. 16:44

Covek potpuno u pravu. I ja sam to pomislila kada sam procitala za eksperimente koji bi B. Gejts hteo da sprovede. Može on da bude najbogatiji na ovom svetu, ali Zemlja pripada čovečanstvu, ne nekoj državi ili pojedincu.