TRAMP ODRŽAO GOVOR NA SVADBI: "Da li vam nedostajem?" - video postao hit na mrežama - na kraju ipak poželeo sreću mladencima (VIDEO)

Novosti onjaln

29. 03. 2021. u 16:14

DONALDU Trampu izgleda jako nedostaju mitinzi, koje je vrlo rado držao dok je bio predsednik, pa je na jednom venčanju zauzeo centralno mesto na podijumu.

ТРАМП ОДРЖАО ГОВОР НА СВАДБИ: Да ли вам недостајем? - видео постао хит на мрежама - на крају ипак пожелео срећу младенцима (ВИДЕО)

Foto: EPA

Tramp se na prijemu zvanica pojavio u smokingu i činilo se kao da želi da nazdravi u mladino i mladoženjino ime.

Međutim, čim se uhvatio mikrofona, njegov govor je počeo da skreće u domen politike i nalikovao onim koje je držao na mitinzima dok je bio predsednik. Bivši predsednik zauzeo je centralno mesto na svadbi i pričao dva i po minuta pokrivajući brojne teme, uključujući Bajdenove nedostatke, spoljnu politiku, odnos sa Kinom i Iranom i situaciju na granici sa Meksikom.

Slično kao i na mitinzima, pitao je okupljene: "Da li vam nedostajem?", a onda nazdravio novopečenim mladencima.

- Dobijam razne izveštaje. Govore mi o granici, o Kini, o Iranu. Spremni smo da se nagodimo, oni su spremni na sve. I onda ovaj tip (Bajden) ode i skine sankcije i kaže da bi želeo da pregovara - počeo je Tramp svoj monolog.

Ekcentrični milijarder rekao je da se isto dešava i sa Kinom.

- Oni se nikada ne ponašaju tako prema nama. Ono što se desilo pre nekoliko dana bilo je užasno - ispričao je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NEDOSTAJES CELOM MIROLJUBIVOM SVETU

29.03.2021. 16:37

SAMO SE NACIZAM, pardon globalizam RADUJE STO TEBE VISE NEMA, pa mogu da nastave svet da pljackaju, kao sto su pljackali do pre pet godina, kada si im ti stao na zulj. VRATI SE I SPASAVAJ SVET, od onog ishlapelpg nema nista, samo moze covecanstvu natovarit rat, kao sto je i Adolf Hitler natovario.