"LAVU NE MORATE GOVORITI DA JE LAV" Bivša Bajdenova pomoćnica dala najjači komentar na skandaloznu Bajdenovu izjavu

Novosti online

23. 03. 2021. u 22:39

GRUBA izjava američkog predsednika o Vladimiru Putinu stavila je zemlje NATO-a pred težak izbor – da li da podrže ili odbace stav Vašingtona, piše švedski list „Svenska dagbladet“.

ЛАВУ НЕ МОРАТЕ ГОВОРИТИ ДА ЈЕ ЛАВ Бивша Бајденова помоћница дала најјачи коментар на скандалозну Бајденову изјаву

Foto: EPA

Istovremeno, bivša senatorka i nekadašnja pomoćnica DŽoa Bajdena Tara Rid uporedila je Putina sa – lavom. Govoreći o grubim Bajdenovim rečima upućenim ruskom lideru, bivša senatorka je u intervjuu za "RT" napravila poređenje Putina i lava.

- Predsednik Putin... Znate, lavu ne mora da se govori da je on lav, on jednostavno to jeste. Mnogi drugi Amerikanci i ja smatramo njegovu reakciju mirnom i opuštenom. I to je zaista olakšavajuće jer nama, građanima Amerike, uopšte ne treba rat sa Rusijom. To je apsurd i propaganda - rekla je Rid koja je prošle godine dospela u žižu javnosti nakon što je optužila Bajdena za silovanje.

Podsetimo, nove tenzije u rusko-američkim odnosima rasplamsale su se nakon nedavnog intervjua američkog lidera DŽoa Bajdena kada je potvrdno odgovorio na pitanje da li svog ruskog kolegu Vladimira Putina smatra ubicom. Takođe je rekao i da će Vladimir Putin platiti cenu za to što se, kako tvrdi Vašington, Rusija mešala u američke predsedničke izbore prošle godine.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

DRAMA U AVIONU: Isus mi je rekao da otvorim vrata! Progurala se pored osoblja i počela da vuče bravu (VIDEO)