KRALJICA PREKINULA ĆUTANJE Oglasila se o intervjuu koji je uzdrmao svet: "Zabrinjavajuće je to što smo čuli"

Novosti online

09. 03. 2021. u 19:09

Pitanje rasizma koje su pokrenuli Megan Markl i princ Hari u intervjuu koji su dali voditeljki Opri Vinfri je "zabrinjavajuće" i njime će se kraljevska porodica baviti "u svoja četiri zida", a javnost će biti isključena, navodi se u saopštenju Bakingemske palate,

КРАЉИЦА ПРЕКИНУЛА ЋУТАЊЕ Огласила се о интервјуу који је уздрмао свет: Забрињавајуће је то што смо чули

Foto: Printskrin

koje prenosi Mirror.

U saopštenju Bakingemske palate navodi se da je cela porodica "tužna kada je saznala za sve izazove kojima su proteklih godina bili izloženi Megan i Hari".

"Teme koje su pokrenute, pogotovo, rasizam, su zabrinjavajuće. I dok neka sećanja mogu da variraju, ipak su uzeta veoma ozbiljno i porodica će se njima baviti bez upliva javnosti. Hari, Megan i Arči će uvek biti voljeni članovi porodice.

Prema rečima izvora iz palate: "U srcu svega ovoga je porodica. Treba im dati priliku da rasprave o pitanjima koja su pokrenuta privatno, kao porodica", naveo je izvor upoznat sa dešavanjima u palati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku