TREĆE ZAKLJUČAVANJE NEMINOVNO? U Francuskoj se nastavlja trend naglog porasta broja oboelih od korone!

Tanjug

26. 01. 2021. u 22:12

U Francuskoj je registrovano 22.086 novih slučajeva korona virusa, saopštile su francuske zdravstvene vlasti.

ТРЕЋЕ ЗАКЉУЧАВАЊЕ НЕМИНОВНО? У Француској се наставља тренд наглог пораста броја обоелих од короне!

Foto: AP

Zbog naglog današnjeg porasta od više od 4.000 obolelih u odnosu na juče, a blizu broja koji je zabeležen prošlog utorka, raste strah od trećeg nacionalnog lokdauna, navodi agencija Rojters.

Raste i broj kovid pacijenata na intenzivnoj nezi, koji je već drugi dan zaredom veći do 3.000.

Kada broj pacijenata na intenzivnoj nezi bude manji od 3.000, to će biti znak da vlada može da popusti neke restriktivne mere durgog nacionalnog lokdauna koji je na snazi od 15. decembra.

U Francuskoj, koja se po broju zaraženih korona virusom nalazi na šestom mestu u svetu, ukupno je obolelo 3.079.043 osobe.

Od posledneg preseka, u Francuskoj je preminulo još 612 osoba.

Ukupno je preminulo od posledica infekcije korona virusom 74.106 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...