TRAMP MOŽE OSTATI NA VLASTI: Žirinovski otkrio scenario poslednje šanse za američkog predsednika (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 12:49

AMERIČKI predsednik Donald Tramp može ostati na vlasti ako uvede vanrednu situaciju u zemlji, napisao je lider LDPR Vladimir Žirinovski 3. januara na svom kanalu Telegram.

ТРАМП МОЖЕ ОСТАТИ НА ВЛАСТИ: Жириновски открио сценарио последње шансе за америчког председника (ФОТО)

Foto: EPA

- Sve dok je Tramp predsednik, svi ga slušaju: može ukloniti neprimerene tužioce, zameniti sudije, komandovati vojskom - maksimalno koristiti sva ovlašćenja. Razlog otkazivanja izbornih rezultata može biti vanredni režim. Ovo je poslednja šansa za Trampa, jer će ga, u suprotnom, u naredne četiri godine demokrate jednostavno uništiti - smatra Žirinovski.

Foto: Telegram printskrin

On navodi da Rusija može da podrži Trampa, i napravi dogovor o finansijskoj podršci, na primer, arapskih šeika.

Žirinovski je takođe preporučio da se Tramp ipak vakciniše i da, ako je potrebno, mogao bi mu čak poslati i rusku vakcinu.

Prema zvaničnim podacima, demokrata Džo Bajden pobedio je na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Državama. Tramp to ne priznaje. Kongres treba da odobri rezultate izbora 6. januara. Jedanaest aktuelnih i novoizabranih republikanskih senatora saopštilo je da će se usprotiviti potvrdi ishoda američkih predsedničkih izbora na sednici Kongresa zakazanoj za 6. januar, ukoliko se ne sprovede, kako su ukazali, desetodnevna hitna revizija rezultata izbora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna