EVO KAKO ĆE PUTIN DOČEKATI NOVU GODINU: Peskov objavio detalje pa najavio obraćanje šefa ruske države

Tanjug

30. 12. 2020. u 23:07

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin dočekaće Novu godinu sa porodicom i prijateljima, kao i svake godine, saopštio je njegov portparol Dmitrij Peskov.

ЕВО КАКО ЋЕ ПУТИН ДОЧЕКАТИ НОВУ ГОДИНУ: Песков објавио детаље па најавио обраћање шефа руске државе

Foto Ap

Šef države će se tradicionalno obratiti državljanima Rusije 31. decembra.

Prvi koji će videti njegovo obraćanje su stanovnici Anadirja i Petropavlovska Kamčatskog, gde Nova godina počinje u 13 časova po srednjeevropskom vremenu, prenosi Sputnjik.

Uprkos teškoj epidemiološkoj situaciji u Rusiji zbog epidemije virusa korona, očekuje se da predsednik neće odustati od tradicije proslavljanja Božića u nekom od ruskih regiona.

Peskov je novinarima rekao da je Putin planirao putovanje.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MEDIJI TVRDE: Netanjahu odgovorio Berbokovoj - Mi nismo nacisti, u Gazi nema gladi