IVANKA TRAMP KUPUJE IMANJE U BUNKERU MILIJARDERA: Ona i Kušner potrošili 30 miliona dolara za kutak na prestižnom ostrvu (VIDEO)

Novosti onlajn

22. 12. 2020. u 19:22

IVANKA Tramp i Džared Kušner kupili su zemlju vrednu više od 30 miliona dolara na ostrvu kod Majamija - Indijan Krik - poznatom kao „Bunker milijardera“.

ИВАНКА ТРАМП КУПУЈЕ ИМАЊЕ У БУНКЕРУ МИЛИЈАРДЕРА: Она и Кушнер потрошили 30 милиона долара за кутак на престижном острву (ВИДЕО)

Foto: EPA

Uoči izlaska predsednika Trampa iz Bele kuće, supružnici su zauzeti pravljenjem planova za život posle Vašintona i pregledali su brojna imanja i puno zemljišta na području Majamija i Palm Biča.

Privatno, čuvano i zatvoreno ostrvo takođe je jedno od najsigurnijih mesta na Floridi, jer se može pohvaliti policijom od 13 ljudi za samo 29 prebivališta.

Veruje se da je par kupio Lot 4, koji je bio u vlasništvu Hulija Iglesijasa, za izgradnju imanja na obali mora.

- Prodaja nam se zatvara 17. decembra, rekli su.

Veličine je 1,84 hektara sa privatnom rivom od 200 stopa. Partija se prodavala po ceni od 31,8 miliona dolara. Porez iznosi 472.764 dolara godišnje.

Ostrvo je takođe na nešto više od sat vremena od Trampovog kluba Mar-a-Lago. Plus, Džaredov mlađi brat Džošua i njegova supruga supermodel Karli Klos, ove godine kupili su kuću od 22 miliona dolara u Majamiju pre rođenja njihovog prvog deteta.

Izvor upoznat sa dogovorom rekao je da su Ivanka i Džared bili u lovu na Floridi, jer su se mnogi njihovi prijatelji preselili iz Njujorka na Floridu i u Hamptons, rekavši:

- Kušnerovi traže da kupe imanje na Floridi za dosta vremena, a takođe će održavati svoj dom u Njujorku.

Među sadašnje i bivše stanovnike ostrva "Indijan Krika" spadaju pevač Iglesias, milijarder Karl Ikan, supermodel Adriana Lima, piše "Page Six".

Džared i Ivanka proveli su protekle četiri godine živeći sa svoje troje dece u prestižnom naselju Kalorama DC, gde su iznajmljivali kuću mesečno u vrednosti od 15.000 dolara u vlasništvu podružnice porodice čileanskog milijardera Andronika Lukšića.

Oni i dalje poseduju svoj stan u Njujorku na Park aveniji i ne planiraju da ga prodaju. Oni takođe proširuju svoju vikendicu u okviru Trump National Golf Club-a u Bedminsteru.

Predstavnici Bele kucće i Ivanka odbili su da komentarišu ove navode.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku