"NISMO NI GAĆE IMALI KADA SU UPALI”: Domaćin korona orgije u Briselu otvorio dušu, otkrio sve detalje

Novosti online

03. 12. 2020. u 09:24

SAMOZVANI organizator “korona orgije” u Briselu tvrdi da su svi učesnici bili izuzetno oprezni i da nije znao da je prisustvovao i jedan evropski poslanik, piše RT.

НИСМО НИ ГАЋЕ ИМАЛИ КАДА СУ УПАЛИ”: Домаћин корона оргије у Бриселу отворио душу, открио све детаље

Foto: EPA

Obraćajući se lokalnim medijima, David Menželaj tvrdi da redovno organizuje orgije u svom stanu i da tako pomaže gostima da se oslobode turobnosti zbog zaključavanja usled virusa korona.

Takođe odlučno poriče da je znao za prisustvo 59-godišnjeg mađarskog poslanika Jožefa Šajera, člana stranke Fides premijera Viktora Orbana, koji je osramoćeno dao ostavku nakon skandala sa gej orgijama.

- Ne znam ovog čoveka. On je prijatelj prijatelja. Na svoje zabave uvek pozovem nekoliko prijatelja koji zauzvrat dovedu nekoliko prijatelja i onda se zajedno zabavimo. Malo razgovaramo, malo popijemo, kao u kafiću. Jedina razlika je u tome što u međuvremenu imamo i seks - kaže Menželaj.

Šajer je navodno pokušao da pobegne sa žurke kojoj su takođe prisustvovala još 24 muškarca, i to spuštanjem niz oluk. On je ipak pritvoren i sproveden do svog prebivališta gde je potvrdio identitet i diplomatski imunitet pokazujući diplomatski pasoš.

Prisećajući se trenutka upada policije, Menželaj kaže da su ga komšije sigurno prijaviti zbog kršenja mera protiv korone, pošto je u njegov stan upalo mnogo policajaca.

- Odjednom je u mojoj dnevnoj sobi bilo puno policije. Vikali su “Lične karte! Odmah!” Ali nismo ni nosili gaće. Kako onda da pokažemo svoju ličnu kartu - priseća se organizator.

- Bili su vrlo zao i govorili su grozne stvari o homoseksualcima - rekao je Manzhelei o policajcima za hapšenje. Dodao je da su svi učesnici preduzeli najveće moguće mere predostrožnosti, navodeći da su dve bebe bile prisutne na razuzdanom rasu.

Kaže da je pozvao samo 10 prijatelja, od kojih je svaki mogao da pozove još jednu osobu, pod uslovom da su se već ugovorili i oporavili od virusa korona i da su bili asimptomatski u vreme orgije.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri