TRAMP OBJASNIO: Postoji samo jedan način da Bajden uđe u Belu kuću

Novosti online

27. 11. 2020. u 17:40

ТРАМП ОБЈАСНИО: Постоји само један начин да Бајден уђе у Белу кућу

Foto: AP Photo/Evan Vucci, File

AMERIČKI predsednik Donald Tramp objavio je na društvenoj mreži Tviter da postoji samo jedan način da DŽo Bajden postane predsednik.

- Bajden može ući u Belu kuću kao predsednik samo ako može da dokaže da njegovih smešnih „80.000.000 glasova“ nije nezakonito dobijeno. Kada vidite šta se dogodilo u Detroitu, Atlanti, Filadelfiji i Milvokiju, masovna prevara, on ima veliki nerešiv problem - napisao je Tramp.

​Tramp je nešto ranije izjavio da će napustiti Belu kuću ako Elektorski koledž potvrdi pobedu demokratskog kandidata DŽoa Bajdena na predsedničkim izborima. Istakao je da to ne znači da prihvata poraz.

Tramp je rekao da će biti velika greška ukoliko Elektorski koledž to učini, ali da će prihvatiti njihovu odluku.

Upitan da li će napustiti predsedničku rezidenciju na dan inauguracije, 20. januara 2021, ako Bajdenova pobeda bude potvrđena, Tramp je odgovorio:

- Naravno da hoću i vi to znate. Ali, mislim da će se mnogo toga još dogoditi pre 20. januara. Mnogo stvari. Ogromna prevara je otkrivena.

(Sputnjik)

Anketa

Da li smatrate da je Donald Tramp pokraden na izborima?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ivan

28.11.2020. 00:18

Da li je ova anketa ako tako mogu da je nazovem koja nas poziva na mišljenje tj. koja nas pita :"da li je Tramp pokradeni ili nije" na nivou celog sveta ili samo mišljenje nas u Srbiji?

Zoran Radosavljevic

28.11.2020. 07:35

Dovoljno je samo znati da je Republikancima uskraceno pravo da prisustvuju prebrojavanju glasova na izborima, zato gospodine Tramp ne dozvolite da Bajden nezakonito preuzme vlast, borite se do kraja?