SVET NAS POSMATRA, REZULTATI SU LAŽNI: Tramp se ponovo oglasio, ukazao na kršenje Ustava SAD

Tanjug

16. 11. 2020. u 07:23

СВЕТ НАС ПОСМАТРА, РЕЗУЛТАТИ СУ ЛАЖНИ: Трамп се поново огласио, указао на кршење Устава САД

Foto Tanuug-AP

AMERIČKI Ustav nikada ranije nije bio tako ozbiljno prekršen kao na ovim predsedničkim izborima, izjavio je američki predsednik Donald Tramp.

- Zašto mediji koji plasiraju lažne vesti neprekidno pretpostavljaju da će se demokratski kandidat DŽo Bajden popeti na mesto predsednika, čak ni ne dozvoljavajući našoj strani da pokaže koliko je naš ustav kršen na izborima 2020 - napisao je Tramp na Tviteru.

On je u seriji tvitova napisao da je veliki broj posmatrača izbačen iz prostorija za glasanje u mnogim državama, kao i da su demokrate preinačile milione glasačkih listića u svoju korist.

- Oni koji su odgovorni za zaštitu našeg ustava ne smeju da dozvole da lažni rezultati izbora opstanu. Svet posmatra - napisao je Tramp.

Na nedavno održanim predsedničkim izborima u SAD demokratski kandidat DŽo Bajden osvojio je više od 270 elektorskih glasova, čime je pobedio dosadašnjeg predsednika Trampa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Pera

16.11.2020. 09:04

Bajden zvanično nije osvojio 270 elektorskih glasova. Proglašenje je u decembru. Bolje napišite navodno osvojio. Pišete to kao istinu i zbunjujete čitaoce.