OGLASILA SE TRAMPOVA DECA ZBOG NASILJA: Ivanka i Donald Mlađi napali medije zbog ignorisanja nasilja nad pristalicama njihovog oca (FOTO)

V.N.

15. 11. 2020. u 21:17 >> 21:21

IVANKA i Donald Tramp Mlađi stali su u odbranu pristalica svog oca dok su osudili one koji pokazuju nasilje nad konzervativcima i osudili medije zbog pogoršanja problema nedovoljnim pokrivanjem ovih nasilnih sukoba.

ОГЛАСИЛА СЕ ТРАМПОВА ДЕЦА ЗБОГ НАСИЉА: Иванка и Доналд Млађи напали медије због игнорисања насиља над присталицама њиховог оца (ФОТО)

Foto: Tanjug/AP Photo

- Gotovo potpuna tišina u medijima o fizičkom nasilju koje se vrši nad konzervativcima sramotna je i opasna - objavila je u nedelju ujutro Ivanka Tramp, koja služi kao viši savetnik Bele kuće.

- Zamislite samo ogorčenje ako je ovo krenulo u suprotnom smeru - nastavila je.

- Nasilje nikada nije odgovor i podstrekači moraju biti osuđeni i procesuirani.

Njen stariji brat, Donald Mlađi, takođe je u nedelju na Tviteru objavio svoje negodovanje i rekao da je štampa podstakla ovo nasilje tako što je Trampove pristalice uporedila sa nacistima i u osnovi im stavila metu na leđa.

- Ne pokrivajući sve nasilje s levice tokom poslednje četiri godine, mediji su dozvolili da se ovo nastavi i pogorša - tvrdi on.

- Kad bi se makar malo bavili pravim novinarstvom, javno mišljenje bi bilo protiv ovih frajera koji se pretvaraju da su antifašisti - nastavio je Don Mlađi, koji pomaže u vođenju očeve kampanje.

U drugom tvitu je dodao - Ćutnja medija o nasilju protiv Trampovih pristalica je zaglušujuća.

Trampova deca su se oglasila nakon eskalacije sukoba na Maga maršu miliona u Vašingtonu.

Hiljade Trampovih pristalica okupilo se u subotu u prestonici Amerike povodom marša miliona MAGA, čiji je cilj bio da pokažu svoju kontinuiranu podršku predsedniku i protestuju zbog izbornih rezultata, jer predsednik insistira da su namešteni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri