ŽIRINOVSKI NAJAVIO VELIKU RUSIJU: Jermenija treba da se pripoji Rusiji, ali to nije sve!

Novosti online

13. 11. 2020. u 21:02

Vladimir Žirinovski, lider LDPR je za Radio Komsomoljskaja Pravda rekao da Jermenija u trenutnoj situaciji nema drugog izbora osim da se pripoji Ruskoj Federaciji.

ЖИРИНОВСКИ НАЈАВИО ВЕЛИКУ РУСИЈУ: Јерменија треба да се припоји Русији, али то није све!

Foto: Printskrin

- Diverzanti dovedeni iz Sirije su militanti, oni mogu delovati na celoj teritoriji Karabaha. Granatiranje će doći iz celog Azerbejdžana i sa svih tačaka. A naše oružje neće biti od velike koristi za Jermene. Zbog toga je potrebna radikalna odluka - da Jermenija postane deo Rusije. I sve će stati za sva vremena - kaže Vladimir Volfovič.

Prema njegovom mišljenju, to Rusiji neće stvoriti probleme na međunarodnom nivou, jer je Jermenija autonomni deo bivšeg SSSR-a.

- Priznajemo te zemlje kao nezavisne. A ako mogu da odbrane svoju nezavisnost, mi im nudimo da se pridruže Rusiji. Dobićemo praktično bivši SSSR, samo u skraćenoj verziji - deo Moldavije, deo Gruzije, deo Azerbejdžana, celu Jermeniju. Uveravam vas, uz dobar tretman Tadžikistana, a Rahmon je mudra figura i pristaće da se u potpunosti pridruži novoj Rusiji. Nazvao bih je Velikom Rusijom - rekao je Žirinovski.

Zauzvrat je obećao da će kao poslanik Državne dume učiniti sve što je potrebno da donese potrebne zakone.

- Najbolji način je da se odmah pridružite Rusiji. A onda možemo da izmenimo Ustav tokom 2021. godine. Dobićemo novu državu - rekao je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije