TRAMPOVA BIVŠA PODIGLA PRAŠINU: Svima poslala upozorenje, tvrdi da deca jedva čekaju da odu iz Bele kuće (FOTO)

Novosti online

11. 11. 2020. u 15:47

REZULTATE nedavno održanih predsedničkih izbora u Americi prokomentarisala je i Ivana Tramp, bivša supruga aktuelnog prvog čoveka SAD Donalda Trampa.

ТРАМПОВА БИВША ПОДИГЛА ПРАШИНУ: Свима послала упозорење, тврди да деца једва чекају да оду из Беле куће (ФОТО)

Foto: Instagram/ivanatrumpfan

Ivana Tramp rekla je da Donald Tramp teško podnosi da gubi. Veruje da će on nastaviti da se bori za vlast, ali se nada da će i odstupiti i prihvatiti porez. Napomenula je da ona želi da se sve što pre završi.

- Nije dobar gubitnik - rekla je Ivana za magazin Pipl i pojasnila - Ne voli da gubi, boriće se i boriće...

Ivana se, ipak, nada da će Tramp na kraju prihvatiti realnost i povući se pred Bajdenom.

- Mislim da će otići u Palm Bič, da igra golf i živi normalan život. To je najbolje što može da uradi. On mrzi da gubi, sigurna sam u to. Ali, ako je izgubio – izgubio je. Ima dovoljno novca, dovoljno mesta na koje može da ode i uživa u životu - istakla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt😍

A post shared by ❤️Ivana Trump❤️ (@ivanatrumpfan) on Jan 5, 2019 at 7:58am PST

Poručila je da njihova deca Ivanka, Erik i Donald junior Tramp jedva čekaju da odu iz Bele kuće. Napomene radi, pojedini tvrde da će se sin koji nosi očevo ime kandidovati na narednim predsedničkim izborima.

- Mislim da su uživali da budu uz Donalda i učestvuju u izborima, ali sada je gotovo. Nisam sigurna kakvi su im planovi, ali ja samo želim da nastave sa normalnim životom. Ne životom u Vašingtonu, nego u Njujorku ili gde god žele, ali da žive normalne živote - poručila je Ivana Tramp.

Ivana koja smatra da je ovo kraj političke karijere njenog bivšeg supruga, oglašava se povremeno tokom predsedničkog mandata Donalda Trampa. Poručivala je da je ona prava prva dama, da bi bivši suprug trebalo da joj da ambasadorsku poziciju, da je Melanija Tramp veoma tiha, a Ivanka Tramp prepametna.

Donald Tramp je sa Ivanom Tramp bio u braku od 1977. do 1992. godine. Marlom Mejpls oženio se 1993. godine pa dobio sa njom ćerku Tifani. Drugi brak okončao je 1999. a 2015. venčao se sa Melanijom sa kojom ima sina Barona.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili