PUT ZA TRAMPOVU POBEDU: Četiri države u igri, ali lider SAD ima i kec u rukavu!

Novosti online

04. 11. 2020. u 17:14

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp, ukoliko želi da osvoji drugi mandat, mora da pobedi u Džordžiji i Severnoj Karolini, ali bi mu i pored tih pobeda falio trijumf u još dve države.

ПУТ ЗА ТРАМПОВУ ПОБЕДУ: Четири државе у игри, али лидер САД има и кец у рукаву!

Foto AP

Tramp bi tako morao da ostane u vođstvu u Pensilvaniji, ali i da pobedi u Nevadi ili Arizoni. 

U slučaju da ne uspe u tome, Tramp bi mogao da potraži mogućnost da vrati Mičigen ili Viskonsin, što u ovom trenutku ne deluje izvesno.

Ukoliko u tome ne uspe, predsednik SAD može jedino da se nada povoljnoj odluci Vrhovnog suda zbog neregularnosti na izborima, koje su očigledne. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)