MELANIJA U IZBORNOJ TRCI: Prva dama Amerike održala predizborni skup u Pensilvaniji

Tanjug

27. 10. 2020. u 23:45

МЕЛАНИЈА У ИЗБОРНОЈ ТРЦИ: Прва дама Америке одржала предизборни скуп у Пенсилванији

Foto: Tanjug/AP

PRVA dama SAD Melanija Tramp održala je nedaleko od Filadelfije svoj prvi samostalni predizborni skup podrške suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Tokom svog govora, Melanija Tramp se pred nekoliko stotina pristalica obrušila na demokratskog predsedničkog kandidata DŽoa Bajdena i medije, hvaleći dosadašnji učinak svog supruga.

Prva dama je, braneći Trampov pristup u borbi protiv korona virusa, nastojala da minimizira rizike koje je pred američko društvo postavila epidemija u kojoj je, do sada 226.000 Amerikanaca izgubilo život, preneo je AP.

Melanija Tramp / Foto Tanjug

Ona je pokušala da optuži demokrate jer su, prema njenim rečima, postavili svoje lične interese ispred dobrobiti američkog naroda i fokusirali se na "lažne zahteve za opoziv predsednika", umesto na epidemiju korona virusa.

Melanija Tramp je kritikovala Bajdenov "socijalistički program" i osula paljbu na medije optuživši ih da se bave "besmislenim tračevima i dvorskim intrigama" u Beloj kući.

"Bajdenova politika i socijalistički program samo će uništiti Ameriku i sve što je urađeno u protekle četiri godine. Moramo da sačuvamo Donalda u Beloj kući da bi završio ono što je započeo, a naša zemlja nastavila da cveta. Mi se ne zatvaramo i ne krijemo u strahu kada je teško", rekla je između ostalog prva dama SAD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)