BAJDENOVA POTPREDSEDNICA: Harisova obustavila događaje "tet a tet" do ponedeljka

Tanjug

15. 10. 2020. u 18:00

IZ predsedničke kampanje pretendenta demokrata na predsedničkim izborima u SAD Džozefa Bajdena saopštili su da će kandidatkinja za potpredsednika države senatorka Kamala Haris obustaviti dogadaje "tet a tet" do ponedeljka, a nakon što se pokazalo da su dve osobe povezane sa kampanjom pozitivne na korona virus.

БАЈДЕНОВА ПОТПРЕДСЕДНИЦА: Харисова обуставила догађаје тет а тет до понедељка

Foto: Tanjug/AP

Iz Bajdenove predsedničke kampanje su, takođe, saopštili da on nije bio izložen korona virusu iako je zajedno sa Harisovom proveo nekoliko sati na predizbornom skupu u Arizoni 8. oktobra, preneo je AP.

arisova je trebalo danas da otputuje u Severnu Karolinu na događaj koji je imao za cilj da ohrabri glasače da učestvuju u ranom glasanju.

Iz Bajdenove predsedničke kampanje saopštili su jutros novinarima da su direktor za komunikaciju Harisove i član osoblja tokom puta u Arizonu bili pozitivni na koronu posle te posete održane 8. oktobra.

Harisova i Bajden su tog dana proveli nekoliko sati zajedno na više skupova, privatnim sastancima i na zajedničkom nastupu pred novinarima na aerodromu.

Oni su nosili maske sve vreme i u javnosti i privatno i od tada su oboje testirani više puta i rezultati su bili negativni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri