ZELENA VATRENA KUGLA UPLAŠILA STANOVNIŠTVO: Noć se pretvorila u dan, meteor izazvao lavinu teorija zavere (VIDEO) (FOTO)

Novosti online

08. 10. 2020. u 17:20

STANOVNIŠTVO na severoistoku Meksika bilo je zapanjeno kada je u utorak velika zelena vatrena kugla osvetlila noćno nebo.

ЗЕЛЕНА ВАТРЕНА КУГЛА УПЛАШИЛА СТАНОВНИШТВО: Ноћ се претворила у дан, метеор изазвао лавину теорија завере (ВИДЕО) (ФОТО)

Foto: Printscreen

Ostaci meteora su izazvali požare nakon pada, koje su vatrogasci brzom intervencijom uspeli da lokalizuju, piše Raša Tudej.

Meteor je proleteo iznad severne federalne države Nuevo Leon oko 22:14, a snimci očevidaca su prikazali zelenu svetlost koja pada sa neba.

Boja vatrenog repa meteora izazvala je veliki broj spekulacija na društvenim prežama, pa su tako neki tvrdili da je to deo meteorske kiše Drakonida koji su proleteli pored zemlje između 6. i 11. oktobra, dok su drugi imali malo natprirodnija objašnjenja, poput vanzemaljaca ili eksperimenata Ilona Maska.

Čudna pojava je viđena i u Sijudad Viktoriji, Montereju, Tamaulipasu i Tuli, a na sreću vatrogasci su uspeli da suzbiju požare koji su pretili da se razbuktaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)