INAUGURACIJA Aleksandra Lukašenka ne znači da je priznat za zakonitog predsednika Belorusije, napisao je ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitrij Kuleba na Tviteru.

Komentari (9)

Evgenii

24.09.2020. 03:44

Ukrajina je okupirana zemlja od nacista, zato, niko ne ocekuje od Ukrajinaca da priznaju Lukasenka koji se bori protiv nacista. Ukrajinci su dobar narod ali nacisti nisu.

sima

24.09.2020. 08:35

Ukrajini bi bilo bolje da ćutiipokrije oči kapom. Oni nisu odavno nikakva država. Niko ih nigde nepriznaje ,zemlja koja ratuje sama protiv sebe,zemlja gde vladaju vojne bande,bez zakona i ekonomike. Država koju niko nevoli . Belorusija za njih prava država sa poredkom. Samo je problem za zapad i njegove sluge što neće sa njima al sa Rusima. Ukrajina sa ovim predsednikom nije niko i ništa,pokušava da bude vazal zapadu i Nato al neuspeva. Ovi ju gurnuli u rat sa Porošenkom,on jedva dočekao da ode,misiju je završio,pokrao državu i zbrisao. I sad ova budala pametuje o Belorusiji

buki

24.09.2020. 09:56

Naravno da ne priznaju, jer zašto Belorusiji da bude bolje nego njima u Ukrajini? Klasična komšijska zavist. Trebalo bi da se Belorusija odrekne državnosti, ruskog jezika, da pristane na građanski rat koji priželjkuje Zapad, kako bi ukrajinski fašisti mogli da se uteše time da nisu najjadniji i najgori u tom okruženju Rusije.

Iseljenik iz Srbistana

24.09.2020. 12:40

Svi predjasnji komentatori pljuju po Ukrajini i nazivaju ih fasistima iz neznanja i propagande. Predsednik Ukrajine je poreklom Jevrejin i on nemoze biti fasista i Ukrajinci isto. To je narod veoma blizak nama i borr se za slobodu protiv vazalnog odnosenja od strane imperije. Lukasenko je izbore izgubio na glasanju,nije imao ni 20 procenata,toliko.