RECITE MAMI DA JE VOLIM: Užas u Americi, policija upucala autističnog dečaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti online

22. 09. 2020. u 14:53

POLICIJA u Americi ranila je dečaka (13) sa autizmom na koga je ispaljeno čak 11 metaka. Dečak je preživeo, ali je teško ranjen, sa povređenim kostima i unutrašnjim organima.

РЕЦИТЕ МАМИ ДА ЈЕ ВОЛИМ: Ужас у Америци, полиција упуцала аутистичног дечака (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Dečak Linden Kameron iz Solt Lejk Sitija, koji pati od Aspergerovog sindroma, jedne vrste autizma, ranjen je pošto je njegova majka pozvala policiju kako bi joj pomogla, jer je Linden doživeo nervni slom i nije mogao da se kontroliše, objavili su američki mediji.

Lindenova majka Golda Barton u prijavi policiji rekla je da dečak ima pištolj, najverovatnije vazdušni i da je tog dana pretio kako će pucati u njenog kolegu i razbiti prozore u kući.

Takođe, dodala je da dečak ima strah od uniformisanih osoba i da se oseća progonjenim čim ih vidi. Objasnila je da Linden misli kako će ga uniformisane osobe ubiti.

Na snimcima, koji su objavljeni danas po zakonima američke savezne države Juta, vidi se kako policajac po mraku juri Lindona.

Nakon što je upucan, može se čuti kako mladić viče: "Recite mami da je volim".

Zatim dovikuju dečaku da legne na zamlju, a potom se čuje 11 pucnjeva.

Dečak je ranjen i dve nedelje posle incidenta i dalje je u bolnici.

Policija Solt Lejk Sitija saopštila je da je u toku istraga o ovom slučaju i da se u nju uključilo i tužilaštvo.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Prolaznik

22.09.2020. 15:47

To vam je ljudi Amerika tamo je opasno živeti.Oni nekog moraju ubijati pošto im sad nešto slabo ide u svetu sa ubijanjem oni su se okrenuli domaćem stanovništvu .U nešto se pucati mora. Koji ludi narod to je čudo ako su uopšte oni narod.