ČLAN nemačke Leve partije Gregor Grizi je upozorio da su optužbe na račun Kremlja i predsednika Rusije Vladimira Putina o trovanju Navaljnog ishitrene, saopštio je nemački list „Velt“.

Komentari (14)

COVEK JE POTPUNO U PRAVU

07.09.2020. 21:14

@MiR - U BERLINU JE SVE BILO SPREMNO, I PRE NEGO STO JE JAVLJENO DA JE PETOKOLONAS OTROVAN, onaj slovenac je puno ranije ugovorio (rezervisao) privatni avion, samo su cekali na vest, i da Angela reaguje i napadne Putina. GREGOR JE LEGENDA, bio je protiv bombardovanja Srbije, i jedini nemacki poslanik Bundestaga koji je posetio Beograd i Gospodina Milosevica za vreme bombardovanja.

Sale

06.09.2020. 22:43

Pa to da AKO je otrovan,onda mu tu radost priredile njegove gazde je bar jasno. E sad zašto, dal da napakoste Putinu zbog toga da im upropastio planove u Belorusiji ili zbog vakcine koja im upropastila profite ili pak zbog Severnog Potoka, ja iskreno sumnjam da će da nam ikad kažu čak i ako ih lepo zamolimo.

Nenad

07.09.2020. 09:13

@Sale - @Sale: Kakav Severni POTOK, aman. Tako prevode notorne neznalice. Engleska reč STREAM znači potok ili tok, zavisno od teksta. U ovom slučaju se radi o toku. Treba samo uključiti mozak i logiku!

Sale

07.09.2020. 13:05

@Nenad - Nisi znao šta da kažeš pa ajd i ti nešto da potkačiš, jel' da? Izvini što sam koristio Ruski termin, a ne kako ti sanjaš, neke prevode sa tvog voljenog Engleskog. Jel treba da se izvinjavam i zato što govorim pola Ruski, pola Srpski po kući pošto sam oženio Ruskinju, pa pošto takve vesti stalno čitam na Ruskom a ne na tvom Engleskom, meni ostade reč potok, kako sami Rusi kažu? Jesi našo još neki greh zbog kog treba se izvinjavam? Ili mozak i logika se kod tebe "uključuju" samo kroz "pravilni prevod" sa Engleskog?

Realist

06.09.2020. 22:46

Nije mu prvi put, dasu ga Rusi otrovali ne bi ga pustili da ga drugi leci kakva absurdno ponasanje Zapada prema Rusiji, Sam Zapad se zatvara Ekonomski sa njihovim provokacijama.

Šator

06.09.2020. 23:17

Cui bono? ова римска изрека никад није оманула. Ја би се на мјесту овог Грегора припазио.

Ljube

06.09.2020. 23:28

Ako nastavi sa ovim tvrdnjama ,i njemu ce namestiti nesto ,ha ,...kao pedofilstvo ,ili pokusaj silovanja pre dvadesetak godina ) , afericu sa korupcijom ,pa dilovanje narkotikom ,,, Ko zna mozda da ga opozovu ,sto je sa drugaricom u srednjoj skoli za vreme odmora isao u zenski wc

električar

06.09.2020. 23:52

Verovatno je otrovan zato šio su mu rezultati rada slabi, a pare za to je primio. "Investitor" je zaključio da treba "aranžman da stornira" da ne bi dalje išao "u gubitke". Verovatno će sada pokušati da ulaže u nekog "boljeg", opet do novog "slučaja novičok"...

Nebojša

07.09.2020. 09:06

CIA snajka! Cilj je da se diskredituje Tramp i pogoršaju odnosi sa Rusijom pred američke izbore, a sve zarad koristi ratnih huškača.

zoran

07.09.2020. 10:51

Po meni glavni cilj je da se zaustavi stvaranje veza izmedju Njemacke koja posjeduje tehnologiju i Rusije koja posjeduje resurse.Zasto su bili problem automobili sa dizel gorivom i to samo njemacke marke., a sisteme bos preuzimaju svi proizvodjaci. Opel.,Wolzvagen kome one pripadaju i tko su glavni direktori, Pritisak na Bmw, Mercedes koji su istup ili iz americkih korporacija zbog loseg kvaliteta, Ja sam imao jedan mercedes C 200 koji je prije zardjao nego zastava 101. toliko o njihovopj kvaliteti.

Laki

14.09.2020. 14:46

Kad god krenu na Rusiju , zapad otruje nekog ruskog spijuna ili opozicionara. Kad im izmace Ukrajina ..afera Skripalj, kad im izmace Belorusija ...afera Navaljni. Providni ste..bas kao i Vase obojene revolucije , Ista matrica. I za vakcine Prvo puste virus, poseju ga, sire strah , i na kraju obavezna vakcina puna otrova. Niko nije lud ni naivan.