RUSKI Savet federacije reagovao je povodom informacije iz Berlina da je bloger i opozicionar Aleksej Navaljni otrovan supstancom iz grupe „novičok“, ističući da takve tvrdnje nisu dokazane. Reagovalo je i Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Komentari (12)

MiR

02.09.2020. 18:24

Juce su u Skandinaviji pisali da su Nemci trazili pomoc od Velike Britanije - i evo sta danas izjavljuju! Uh, sto smo "iznenadjeniiiiii"... Medijski zlocinci nista drugo i ne znaju nego da za sve optuzuju Rusiju! A gde im je dokaz za Skripalja? NATO naredjuje Rusiji da sprovede "transparentnu istragu", a da li je nemacka i ranije britanska ili bilo koja NATO-istraga bila transparentna???

sima

02.09.2020. 18:52

Ja se samo čudim Rusima zašto se uopšte bakću sa sa ovim licemerima i fašistima. Njihova optužba je bila unapred pripremljena? Što je za ovu bagru normalno. Bez ikakvog dokaza oni osuđuju?to je za vreme rata radijo Hitler. Ubijao ljude koji mu se nisu svuđali. Sad bi to isto i sadašnj Nemci uradili da mogu?Al nemogu nikad više?i treba ih pustiti da balegaju. Rusi su svoj ceh platili za nemačke zločine,neka nemci paze šta rade jer se ustorija može okrenuti? Danas Rusi odlučuju a ne Švabe.

Nebojša

02.09.2020. 19:12

Nemaka beskrajno provocira, bez granica. Uzeleli se oni bombardovanja. Nece ni to dugo cekati, a onda vise nece biti ni Nemacke kao drzave ni nemackog kao jezika. Bice to mrtav jezik ocigledno. Usao je u Berlin veliki Aleksandar pa izasao, isto i veliki Josif Visarionovic, a kada udje veliki Vladimir, nikada vise izlaska biti nece.

normalno

02.09.2020. 21:29

@Nebojša - mene čudi zašto srbija želi ući u evropsku uniju kada tu evropsku uniju mrzi i toj uniji ne vjeruje prekinite pregovore recite ne želimo biti članica stvarno ste bezobrazni ljudi

MiR

02.09.2020. 19:16

Rusi treba da tuze Nemce za izmisljanje ili trovanje Navaljnog od momenta kad su ga preuzeli iz bolnice u Omskom. Tamo su mu lekari spasli zivot, a onda su ga ruski neprijatelji preuzeli i napakovali i njemu i Rusiji otrov. Navaljni nije bio u stanju da svesno donosi odluke, ali njegova supruga i NATO-lekari su odgovorni za ovu zaveru.

Realist

03.09.2020. 16:43

Svabo je rodjen samo za zavadanje i provociranje laznim tvrdnjama da je Navalni otrovan onda nebi ga Rusi pustili da bi Svabo lecio vec bi ga sklonoli od ja nosi zasto se Brisel neslaze sa Merkelovoj osudi Rusiji.

Branko

04.09.2020. 20:28

Moram biti sarkastican jer se vec u nekoliko slucajeva pokazuje da je novichok neefikasan i nedjelotvoran da ubije. A ovamo kazu da je opako smrtonosan.