SNIMAK NAPADA NA AUTOBUS U HARKOVU: Bivši militanti Azova pucali na vozilo i tukli političke protivnike (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2020. u 00:35

СНИМАК НАПАДА НА АУТОБУС У ХАРКОВУ: Бивши милитанти Азова пуцали на возило и тукли политичке противнике (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

RUSKI mediji su objavili video snimak trenutka napada na autobus sa članovima pokreta "Patrioti - za život", u ukrajinskom gradu Harkovu, piše RIA Novosti.

Ranije je poslanik ukrajinske Rade Ilja Kiva rekao da su aktiviste napali predstavnici „Nacionalnog korpusa“, ​​koji je stvoren na bazi fašističkog bataljona „Azov“. Prema njegovim rečima, bili su naoružani automatskim oružjem. Parlamentarci pokreta "Patrioti" su optužili vlasti i lično predsednika Vladimira Zelenskog za incident.

Očevici su snimili kako nasilnici razbijaju prozore autobusa, a takođe bacaju baklje u unutrašnjost vozila. Na snimku se vidi i prebijanje predstavnika ukrajinske opozicije koji su ležali na zemlji.

Zbog napada na autobus privedeno je 14 osoba. Policija je rekla da nema mrtvih i da su povređene četiri osobe, koje su zbrinute u bolnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Šator

28.08.2020. 07:46

Због пропуста СССР- тј. Руса 45'те и Срба у Југославији да се физички ликвидирају сви припадници злочиначких организација СС, Гестапо, Усташка војница и сличних на основу саме припадности тим покретима, сада можемо да гледамо овакве ствари. Змији се глава мора смрскати ако не желиш да те уједе и наводно мртва змија.