RIČARD GRENEL: Gledao sam kako Tramp šarmira kancelarku Merkel

Tanjug

27. 08. 2020. u 09:58

BIVŠI američki ambasador u Nemačkoj Ričard Grenel izjavio je da je gledao kako je američki predsednik Donald Tramp "šarmirao" nemačku kancelarku Angelu Merkel, uprkos tome što odnos dvoje svetskih lidera važi za hladan.

РИЧАРД ГРЕНЕЛ: Гледао сам како Трамп шармира канцеларку Меркел

Foto: EPA

“Gledao sam kako predsednik Tramp šarmira nemačku kancelarku dok istovremeno insistira na tome da Nemačka plati svoje obaveze prema NATO-u”, rekao je Grenel u govoru na republikanskoj konvenciji, prenosi Politico.eu.

Trump često kritikuje Berlin zbog malih izdvajanja za NATO i nedavno je naredio povlačenje hiljada američkih vojnika iz Nemačke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

NEMA NAGRADE ZA TERORIZAM: SAD stavile veto na prijem Palestine u Ujedinjene nacije